La oss kickstarte høsten - sammen!

De fleste hadde vel et håp om at høsten skulle bringe en noe mer normalisert hverdag, men dugnaden er på langt nær over, og vi må fortsatt finne smartere måter å omgås og jobbe sammen på. Hjemmekontor og virtuelle møter er fortsatt en realitet for mange, og Infinigate fokuserer på å kunne bistå våre partnere best mulig ved å sørge for å skape aktiviteter i en annerledes hverdag.

Etter en lang periode på hjemmekontor føler kanskje mange for å sees både fysisk og virtuelt, i profesjonell og sosial sammenheng. Så lenge vi ikke er for mange som møtes samtidig er det ikke noe i veien for at vi kan få opp aktivitetsnivået sammen denne høsten. 

Kontakt oss

Call-Out-Day

Har dere behov for bistand med å ringe kunder? Vi i Infinigate bistår gjerne deg som partnere med utgående salgsaktiviteter, og kan være behjelpelig med å skaffe nye kunder, kundemapping og mersalgsaktivitet. La oss sammen ringe kundene, hos dere, her på Lysaker eller fra hver vår lokasjon.

Sosiale aktiviteter

Vil du bygge tettere relasjoner med dine kunder? Infinigate har lang erfaring med å arrangere sosiale aktiviteter, på vegne av og sammen med våre partnere. Vi hjelper dere med alt fra organisering til praktisk gjennomføring!

Lunch & Learn

Ønsker du og teamet ditt faglig påfyll? La sikkerhetsekspertene hos Infinigate skreddersy en gjennomgang av nye teknologier, løsninger eller produkter for ditt team. Vi inviterer gjerne til fysisk møte i våre lokaler på Lysaker, hos dere, eller virtuelt.

Teknisk workshop

Ønsker ditt team å øve på å forhindre et fullskala cyberangrep, eller oppleve hvordan det er å sitte på den andre siden og faktisk være hackeren? I samarbeid med leverandørene våre setter vi opp workshops for deg og dine kunder. Hos deg, i våre lokaler eller virtuelt. 

Kurs

Visste du at Infinigate er autorisert kurssenter? Det å kunne bidra til økt faglig kompetanse er en viktig del av vår leveranse som verdiøkende distributør. Vi organiserer kurs for deg og dine kunder med Check Point, Trend Micro, SonicWall, Sophos, Vectra Networks, MobileIron, Entrust Datacard og OneSpan (Vasco).

Hvordan vil du kickstarte høsten?

Kanskje et uforpliktende møte hvor vi planlegger neste steg i vårt IT-sikkerhetssammarbeid? Infinigate er her for deg og vi kan bistå deg med både salg- og markedsaktiviteter. Ta kontakt med oss i dag!

Kontakt oss

Døren til Infinigate står alltid åpen!

Bli med på vaffeltorsdag! Hver torsdag inviterer vi til vaffel og kaffe her hos oss på Lysaker. Vi har både antibac og god plass, så kom innom å slå av en prat med sikkerhetsekspertene våre!