Lysaker 9. April 2018

Ny daglig leder i Infinigate AS

Infinigate, Norges ledende distributør av it-sikkerhetsløsninger, rigger seg for ytterligere vekst i Norge og Norden, og har ansatt Øivind Barbo som ny daglig leder i Norge. Øivind har over 30 års erfaring fra it-bransjen, og har særlig erfaring og kompetanse innen nettverk og it-sikkerhet.

Tidligere daglig leder, Thomas Hagelid fortsetter i selskapet som Managing Director Nordics, og gleder seg til å jobbe sammen med Barbo. ”Vi har nå etablert oss i alle nordiske land, og opplever sterk vekst i hele regionen. Krav og ambisjoner er store, og for å innfri og levere, må vi ha dedikerte og fokuserte folk med oss – på alle plan. Med ansettelsen av Øivind i Norge oppnår vi nettopp dette – økt fokus – fokus på faget vårt, it-sikkerhet, fokus på salg og fokus på utviklingen av forhandlerne våre i Norge. Øivind Barbo bringer inn erfaring og kompetanse på nettopp dette, og vi er stolte av å kunne ønske han velkommen i Infinigate-familien”, sier Hagelid.

”Infinigate er kanskje Norges mest spennende IT-distributør. Vi jobber i en av it-bransjens mest utfordrende markeder med tanke på trusselbildet som stadig utvikler seg, og nye lovreguleringer som gjør at virksomheter må beskytte sine systemer og data bedre. Her bidrar Infinigate sitt oppsett med markedsledende løsninger og ansatte med høyt nivå av kompetanse og kunnskap innen it-sikkerhet perfekt. Thomas Hagelid, har gjort en fantastisk jobb med å utvikle Infinigate frem til i dag. Jeg gleder meg til å jobbe med Infinigate teamet, utvikle selskapet videre og sikre flere norske bedrifter”, sier Øivind Barbo.

 

”Vi er veldig fornøyde med å få Øivind på plass i Infinigate, med hans erfaring og kompetanse får han en sentral posisjon i vår videre satsing. Vi er inne i en spennende tid med og har meget store vekstambisjoner for fremtiden”, sier Thomas Hagelid, Managing Director Nordics i Infinigate.

 

For mer informasjon, kontakt:

Thomas Hagelid, +47 90637000 | thomas.hagelid@remove-this.infinigate.no

 

For nedlasting highres. pressebilder:

https://www.infinigate.no/om_infinigate/pressebilder.html

Om Infinigate

Infinigate ble grunnlagt i 1996 som den første distributør av internettløsninger i Europa. Siden 2002 har Infinigate hatt fokus på distribusjon av bærekraftige it-sikkerhetsløsninger for å beskytte nettverk, servere, enheter, data, applikasjoner, samt skyløsninger. Som verdiadderende distributør fokuserer Infinigate på sikkerhetsløsninger som krever et høyt nivå av kompetanse og kunnskap. Infinigate tilbyr sine partnere og leverandører en komplett pakke og kompletterer sin produktportefølje med dedikert teknisk kunnskap, markedsføring, salg og profesjonelle tjenester. Etter oppkjøp i Skandinavia og Storbritannia, samt etableringen i Frankrike, har Infinigate konsernet i dag ca 300 ansatte og opererer i 10 europeiske land; Tyskland, Storbritannia, Frankrike, Sveits, Østerrike, Nederland, Sverige, Danmark, Finland og Norge. Infinigate dekker over 80% av markedspotensialet for it-sikkerhet i det vestlige Europa og det etablerer Infinigate som en ledende europeisk verdiadderende distributør av IT-sikkerhet.

www.infinigate.no

Lysaker 18. Januar 2017

Infinigate ekspanderer til Finland

Infinigate, en ledende it-sikkerhetsdistributør i Europa utvider sin virksomhet og tilstedeværelse i Norden med etablering av selskapet i Finland. Med denne etableringen er Infinigate nå representert i 9 europeiske land og styrker sin ledende posisjon i Norden ytterligere.

Den nye finske datterselskapet (Infinigate Finland Oy) har base i Espoo - nær Helsinki - og vil følge nøyaktig samme strategi som hele Infinigate konsernet, fokusert Verdi Adderende Distributør (VAD) for IT-sikkerhetsløsninger og distribusjon av løsninger og tjenester via den finske forhandlerkanalen.

Den primære årsaken til ekspansjon og etablering i Finland var antall henvendelser fra ulike leverandører som ønsket å jobbe sammen med en høyt kvalifisert og ekte VAD med fokus på IT-sikkerhet. Som et resultat, vil Infinigate Finland starte med en imponerende portefølje av kjente sikkerhetsleverandører som RSA, Sonicwall, Ipswitch, SecurEnvoy, Radware, Carbon Black, Cylance, GFI og Rapid7. Leverandørporteføljen vil bli ytterligere utvidet over tid, noe som er i tråd med Infinigate sin strategi om å sikre en konstant høy kvalitet på sine leveranser.

Thomas Hagelid, Regional Manager Nordics i Infinigate sier: "Infinigate har oppnådd stor suksess i Norden, og har en markedsledende posisjon innen IT-sikkerhetsdistribusjon i regionen. Vi er stolte av å nå kunne dekke hele Norden, inkludert Island og Baltikum. "

"Etableringen i Finland er godt timet med utvidelsen av Infinigate konsernet. Vi har over en lengre periode analysert det finske IT-sikkerhet distribusjonslandskapet vår konklusjon var at det er et behov for en Verdi Adderende Distributør som Infinigate med fokus på sikkerhet " - sier David Martinez, grunnlegger og Administrerende Direktør i Infinigate.

For mer informasjon, kontakt:

Thomas Hagelid, Nordic Manager, thomas.hagelid@remove-this.infinigate.no , +47 906 37000,
Pressebilder Thomas Hagelid:
https://www.infinigate.no/om_infinigate/pressebilder.html

David Martinez, CEO, david.martinez@remove-this.infinigate.com , +41 41 799 01 01,
Pressebilder David Martinez: 
http://www.infinigate.com/about_us/management/david_martinez_press_pictures.html

 

 

Om Infinigate

Infinigate ble grunnlagt i 1996 som den første distributør av internettløsninger i Europa. Siden 2002 har Infinigate hatt fokus på distribusjon av bærekraftige it-sikkerhetsløsninger for å beskytte nettverk, servere, enheter, data, applikasjoner, samt skyløsninger. Som verdiadderende distributør fokuserer Infinigate på sikkerhetsløsninger som krever et høyt nivå av kompetanse og kunnskap. Infinigate tilbyr sine partnere og leverandører en komplett pakke og kompletterer sin produktportefølje med dedikert teknisk kunnskap, markedsføring, salg og profesjonelle tjenester. Etter oppkjøp i Skandinavia og Storbritannia, samt etableringen i Frankrike, har Infinigate konsernet i dag ca 250 ansatte og opererer i 9 europeiske land; Tyskland, Storbritannia, Frankrike, Sveits, Østerrike, Sverige, Norge, Danmark og Finland. Infinigate dekker over 70% av markedspotensialet for IT-sikkerhet i det vestlige Europa og det etablerer Infinigate som en ledende europeisk verdiadderende distributør av IT-sikkerhet. 

www.infinigate.no 

Lysaker 04. November 2016

Infinigate med økt nordisk fokus på RSA!

Infinigate, en ledende it-sikkerhetsdistributør i Norden og Europa, øker fokus på RSA, og blir eksklusiv distributør for RSA i Norden.


RSA har i flere år hatt en distribusjonsstrategi som innebærer to eller flere distributører i ulike land. Som en del av RSAs nye kanalstrategi, konsolideres også distribusjonsleddet. I Norden har RSA og Infinigate kommet til enighet om å sammen styrke fokuset, og videreutvikle den nordiske forhandlerkanalen.

I Norge og Sverige gjelder dette fra 4. november 2016, og i Finland er Infinigate eksklusiv distributør fra 1. januar 2017. I Danmark har RSA stadig en modell med to distributører.

Thomas Hagelid, Nordic Manager i Infinigate: “Vi er stolte over å kunne presentere et økt fokus, og et styrket samarbeid med RSA på et nordisk nivå. RSA er definitivt en av verdens ledende aktører innen it-sikkerhet og cybercrime, og de fortsetter drive utviklingen innen sterk autentisering, aksesskontroll, nettverkssikkerhet og analyse, og DLP, SIEM og Security Management. Vi oppfordrer alle forhandlere som har samarbeidet med den tidligere distributøren i Norge om å ta kontakt med oss, så setter vi opp møter med sikte på å øke fokus og motivasjon for RSA og deres ledende portefølje av løsninger “.

Infinigate har en ledende posisjon som verdi adderende IT-sikkerhets distributør i Europa, og selskapet fokuserer og støtter sikkerhets produkter og løsninger som krever et høyt nivå av ekspertise og kunnskap.

For ytterligere informasjon kontakt:

Nordensjef Thomas Hagelid, Infinigate

Tlf 906 37 000 E-post: thomas.hagelid@remove-this.infinigate.no

Om Infinigate
Infinigate ble grunnlagt i 1996 som den første distributør av internettløsninger i Europa. Siden 2002 har Infinigate hatt fokus på distribusjon av bærekraftige it-sikkerhetsløsninger for å beskytte nettverk, servere, enheter, data, applikasjoner, samt skyløsninger. Som verdiadderende distributør fokuserer Infinigate på sikkerhetsløsninger som krever et høyt nivå av kompetanse og kunnskap. Infinigate tilbyr sine partnere og leverandører en komplett pakke og kompletterer sin produktportefølje med dedikert teknisk kunnskap, markedsføring, salg og profesjonelle tjenester. Etter oppkjøp i Skandinavia og Storbritannia, samt etableringen i Frankrike, har Infinigate konsernet i dag ca 250 ansatte og opererer i 8 europeiske land; Tyskland, Storbritannia, Frankrike, Sveits, Østerrike, Sverige, Norge og Danmark. Infinigate dekker over 70% av markedspotensialet for IT-sikkerhet i det vestlige Europa og det etablerer Infinigate som en ledende europeisk verdiadderende distributør av IT-sikkerhet. I Norge teller teamet 18 personer som er 100% dedikert til it-sikkerhet og med et tett samarbeid med partnere og forhandlere.  

www.infinigate.no

 

Om RSA
RSA er blant verdens ledende aktører innen it-sikkerhet, og den definitive markedsleder innen sterk autentisering. RSA har løsninger innenfor sikker aksess, nettverkssikkerhet, nettverksanalyse, DLP, SIEM og Security Management. Gjennom synlighet og analyse gir RSAs løsninger kundene muligheten til å oppdage, undersøke og svare på avanserte trusler. I tillegg til å bekrefte og administrere identiteter og hindre IP-tyveri, bedrageri, og cyberkriminalitet.
Mer informasjon på:

www.rsa.com 

Lysaker 01. September 2016

Infinigate AS – signerer inn verdens sikreste krypteringsløsninger, designet, utviklet og produsert i Norge

Infinigate AS, har signert samarbeid med norske Hiddn Security for salg av deres banebrytende krypteringsteknologi for hardware. Løsningene til Hiddn Security skal distribueres i Norden av Infinigate. Det gir it-forhandlere tilgang til verdens fremste beskyttelse for sensitive mobile data på PC-er og minnepinner.


Norske Hiddn Security designer, utvikler og markedsfører avanserte krypteringsprodukter basert på sin patenterte teknologi. Teknologien møter de strengeste kravene fra sikkerhetsmyndigheter i USA og Nasjonalsikkerhetsmyndighet (NSM) i Norge. Selskapet har en offensiv ekspansjonsplan, og det er høyt prioritert å ta store markedsandeler i egen region. De har derfor signert distribusjonsavtale med Infinigate, kjent som Nordens mest kunnskapstunge verdiøkende sikkerhetsspesialist.

- Infinigate var øverst på ønskelisten. Vår avanserte teknologi må markedsføres av kompetente fagfolk som kan hjelpe nordiske virksomheter med å innføre løsninger som gir flere muligheter samtidig som sikkerheten skjerpes. Infinigate har en unik kombinasjon av sikkerhetskompetanse og kommersiell forståelse. Vi er svært forventningsfulle og ser frem til et godt samarbeid i mange år, sier Gudmundur Einarsson, administrerende direktør i Hiddn Security.

Infinigate representer mange av markedets mest avanserte sikkerhetsløsninger for datasenteret og nettskyen. De jobber med over 800 it-forhandlere i bedriftsmarkedet og støtter disse med løsninger, produkter, opplæring og kompetanseoverføring.

- Vi skal alltid levere den fremste sikkerheten. Det er derfor viktig å jobbe med Hiddn Security som leverer verdens beste krypteringsteknologi. Det er naturligvis også gøy å bidra til at norsk selskap lykkes, sier Thomas Hagelid, Nordensjef i Infinigate. 

- Krypteringsteknologien til Hiddn Security dekker et hull i vår portefølje. Selv om løsningene er enkle å forstå, krever slik avansert sikkerhet god rådgivning og oppfølging ved innføring og når løsningene skal administreres. Vi gleder oss til å gjøre løsninger fra Hiddn Security til foretrukket standard for alle som behøver å beskytte sine data, sier Hagelid som nevner ny personvernlovgivning som særlig relevant i denne sammenhengen.

I 2018 kommer EU og Datatilsynet i Norge med nye krav til virksomheter rundt beskyttelse av sensitive data, der brudd på reglene kan vise seg å bli enormt kostbart. Dette og mange andre kommende innskjerpinger i regler og retningslinjer gjør at sikkerhet og databeskyttelse blir noe som må prioriteres i veldig mye høyere enn i dag.

- Mengden nye krav og regler gjør at Hiddn Security fort kan vise seg å være Norges neste IT-eventyr. Det kommer til å bli stor etterspørsel etter denne typen teknologi, og foreløpig er disse løsningene det sikkerhetsmessig hvasseste man kan få tak i, sier Hagelid.

 

For ytterligere informasjon kontakt:

Nordensjef Thomas Hagelid, Infinigate

Tlf 906 37 000 E-post: thomas.hagelid@remove-this.infinigate.no

 

Administrerende direktør Gudmundur Einarsson, Hiddn Security AS

Tlf: 906 12 214 E-post: ge@remove-this.hiddn.no