YubiKey 5C NFC er nå tilgjengelig!

Yubico leverer en ny sikkerhetsnøkkel som er i tråd med dagens moderne arbeid og et forsvar mot nådeløse hackere!

Yubico, den ledende leverandøren av sikkerhetsnøkler for HW-autentisering kunngjorde i september at YubiKey 5C NFC er tilgjengelig. Dette er den første sikkerhetsnøkkelen med to USB-C og NFC-tilkoblinger, i tillegg til flere autentiseringsprotokoller, inkludert PIV for pålogging av smartkort!

Les mer om hvorfor kundene dine vil elske YubiKey 5C NFC her

Les pressemeldingen fra Yubico her

Om Yubico:
Yubico setter nye globale standarder for enkel og sikker tilgang til datamaskiner, mobile enheter, servere og online-kontoer. 

Selskapets oppfinnelse, YubiKey, leverer sterk HW-beskyttelse, med en enkel berøring, på tvers av en rekke IT-systemer og online-tjenester. YubiKSM, Yubicos HW-sikkerhetsmodul, beskytter sensitive data som er lagret på serverne. 

Yubico er en ledende bidragsyter til protokoller som bla. FIDO2 og WebAuthn, og selskapets teknologi blir distribuert og elsket av 9 av de 10 største internettaktørene og av millioner av brukere i 160 land.

Yubico ble grunnlagt i 2007 og er privateid med kontorer i Sverige, Storbritannia, Tyskland, USA, Australia og Singapore. Ønsker du mer informasjon, besøk yubico.com 

Om Infinigate: 
Infinigate ble grunnlagt i 1996 som den første distributør av internettløsninger i Europa. Siden 2002 har Infinigate hatt fokus på distribusjon av bærekraftige IT-sikkerhetsløsninger for å beskytte nettverk, servere, enheter, data, applikasjoner, samt skyløsninger.

Som verdiadderende distributør fokuserer Infinigate på sikkerhetsløsninger som krever et høyt nivå av kompetanse og kunnskap. 

Infinigate tilbyr sine partnere og leverandører en komplett pakke og kompletterer sin produktportefølje med dedikert teknisk kunnskap, markedsføring, salg og profesjonelle tjenester. Ønsker du mer informasjon? Kontakt oss i dag.