Infinigate tar opp Entrust Datacard og SMS Passcode i sin IT-sikkerhetsportefølje

Infinigate AS, Norges ledende distributør av IT-sikkerhetsløsninger, inngår samarbeidsavtale med Entrust Datacard som også nylig har kjøpt SMS Passcode plattformen av Censornet. Avtalen innebærer umiddelbar aktivering av Infinigate som distributør i Norge, Sverige og Finland i Norden. 

Entrust Datacard sitt oppkjøp av SMS Passcode, betraktes som meget interessant av analytikere innenfor teknologiområdet sterk to-faktor autentisering, også kalt multi-factor authentication (MFA). Dette vil styrke tilbudet til kunder som implementerer MFA-løsninger enten on-prem eller i skyen. ”Infinigate har levert MFA-løsninger til den norske it-kanalen i 15 år. Både de eksisterende, og nye løsningene til Entrust Datacard / SMS Passcode, er et meget godt tilskudd til vår portefølje av MFA-løsninger. Vi selger i dag MFA løsninger i Norden gjennom et hundretalls forhandlere, og jobben vår nå, består i å øke kompetanse og fokus på løsningene til Entrust Datacard. Vi vet det skjer mye spennende innen både PKI og SSL sertifikater i Norge i dag, og har nå verdens ledende løsninger innen disse områdene”, sier Thomas Hagelid, Managing Director Nordics.

Behovet for problemfrie og sikre digitale kundeopplevelser har aldri vært større. Ved oppkjøpet av SMS Passcode og vårt nye samarbeid med Infinigate har Entrust Datacard store forventinger til vekst. Vi kan nå yte en enda bedre service til våre kunder med integrationen av SMS Passcodes teknologi i vår egen IntelliTrust-Løsning samt distribusjon via en fokusert IT-sikkerhetsdistributør“, sier Morten Skovsgaard, Director Northern Europe i Entrust Datacard.

For mer informasjon, kontakt:

Thomas Hagelid, Nordic Manager, thomas.hagelid@remove-this.infinigate.no , +47 906 37000

Last ned pressebilde highres.: https://www.infinigate.no/om_infinigate/pressebilder.html

Om Infinigate
Infinigate er et selskap som jobber med distribusjon av IT-sikkerhetsprodukter til IT-forhandlere. Infinigate har en innovativ og markedsledende portefølje, og fokuserer på å bygge stabile og langsiktige relasjoner med forhandlere og leverandører. Infinigate ble grunnlagt i 1996 som den første distributør av internettløsninger i Europa. Siden 2002 har Infinigate hatt fokus på distribusjon av bærekraftige it-sikkerhetsløsninger for å beskytte nettverk, servere, enheter, data, applikasjoner, samt skyløsninger. Som verdiadderende distributør fokuserer Infinigate på sikkerhetsløsninger som krever et høyt nivå av kompetanse og kunnskap. Infinigate tilbyr sine partnere og leverandører en komplett pakke og kompletterer sin produktportefølje med dedikert teknisk kunnskap, markedsføring og salg. Infinigate konsernet i dag ca 300 ansatte og opererer i 10 europeiske land; Tyskland, Storbritannia, Frankrike, Sveits, Nederland, Østerrike, Danmark, Sverige, Finland og Norge. Infinigate dekker over 80% av markedspotensialet for IT-sikkerhet i det vestlige Europa og det etablerer Infinigate som en ledende europeisk verdiadderende distributør av IT-sikkerhet. For mer informasjon besøk: www.infinigate.no

Om Entrust Datacard Corporation
Når man foretar et innkjøp, får tilgang til offentlige tjenester på nettet eller logger inn på et selskaps beskyttede nettverk forventer man i stigende grad en gjennomført god opplevelse, når som helst og hvor som helst. Entrust Datacard tilbyr sikre transaksjonsteknologier som gjør det mulig å levere dette på en pålitelig og sikker måte. Produktene spenner fra det fysiske, for eksempel betalingskort, pass og ID-kort til det digitale, med fokus på godkjenning, sertifikater og sikker kommunikasjon. Med over 2200 ansatte over hele verden og et nettverk av sterke globale partnere, tilbyr Entrust Datacard løsninger til kunder i 150 land. For mer informasjon besøk: www.entrustdatacard.com