Infinigate med 5 nye it-sikkerhets leverandører i porteføljen!

Infinigate AS har signert 5 nye leverandører i Norge og Norden. Alle ledende innen sine teknologiområder.

Rapid7 er et av de ledende selskapene i verden innen sårbarhets analyse, sårbarhets håndtering og penetrasjonstesting. I Norge finnes en rekke kunder på alle Rapid7s produkter, og nå innfører Rapid7 en klar forhandlermodell med Infinigate som distributør. Kjente produkter for mange er Nexpose, UserInsight og ikke minst Metasploit.

CarbonBlack er et meget raskt voksende selskap innen endepunktsikkerhet. Selskapets produkter ha raskt blitt ledende i verden innen Applicatoin Whitelisting og Network Visibility. CarbonBlack løsningene brukes av en rekke store kunder i Norge, og med Infinigate som distributør, skal Bit9+CarbonBlack bygge forhandlerkanal i Norden.

Guidance Software har med det veletablerte produktet EnCase, har Guidance blitt defacto standard innen digital etterforskning og forensics. Guidance har også en rekke store kunder i Norden, og skal nå bygge forhandlerkanal med Infinigate som distributør i Norge og Norden.

Gigamon er en ledende leverandør av infrastruktur- og nettverksovervåking og monitorering – såkalt Traffic Visibility. Med Gigamons løsninger får kunder god kontroll og styring av trafikk i nettverk og infrastruktur, og således økt it-sikkerhet. Gigamon er etablert i kanalen i Norge, og etablerer nå et samarbeid med Infinigate i Norge og Norden for å øke markedsandeler og sikre ytterligere vekst.

Ipswitch leverer løsninger for sikker filoverføring og nettverksovervåking – produktene MoveIT og What’sUpGold er godt etablert i Norge. Ipswitch har hatt en uklar salgskanal i Norge de siste to årene, men tar nå opp igjen samarbeidet med Infinigate for å etablere en tydelig og bred forhandlerkanal med Infinigate som distributør.

- Vi er svært fornøyde med disse signeringene. Noen av disse prosessene har pågått siden initiale dialoger ble startet på BlackHat messen i Vegas i 2014, og InfoSec i UK sommeren 2015. Som ledende VAD i Norden innen it-sikker er det vår jobb å håndtere og utvikle markedene for de store og kjente leverandørene, men også å presentere ny og ledende teknologi for våre forhandlere

 

 

For ytterligere informasjon:

Thomas Hagelid

+47 90637000

thomas.hagelid@infinigate.no

 

Om Infinigate

Infinigate AS er en del av det sveitsiste Infinigate Holding AG, blant Europas største it-sikkerhets distributører. Konsernet har totalt 200 ansatte i 7 land, og har en årlig omsetning på 300 millioner euro. I Norge har teller teamet 18 personer som er 100% dedikert til it-sikkerhet og tett samarbeid med våre partnere og forhandlere.