Infinigate AS signerer inn Hiddn som ny leverandør

Infinigate AS, har signert samarbeid med norske Hiddn Security for salg av deres banebrytende krypteringsteknologi for hardware. Løsningene til Hiddn Security skal distribueres i Norden av Infinigate. Det gir it-forhandlere tilgang til verdens fremste beskyttelse for sensitive mobile data på PC-er og minnepinner.

Norske Hiddn Security designer, utvikler og markedsfører avanserte krypteringsprodukter basert på sin patenterte teknologi. Teknologien møter de strengeste kravene fra sikkerhetsmyndigheter i USA og Nasjonalsikkerhetsmyndighet (NSM) i Norge. Selskapet har en offensiv ekspansjonsplan, og det er høyt prioritert å ta store markedsandeler i egen region. De har derfor signert distribusjonsavtale med Infinigate, kjent som Nordens mest kunnskapstunge verdiøkende sikkerhetsspesialist.

 - Infinigate var øverst på ønskelisten. Vår avanserte teknologi må markedsføres av kompetente fagfolk som kan hjelpe nordiske virksomheter med å innføre løsninger som gir flere muligheter samtidig som sikkerheten skjerpes. Infinigate har en unik kombinasjon av sikkerhetskompetanse og kommersiell forståelse. Vi er svært forventningsfulle og ser frem til et godt samarbeid i mange år, sier Gudmundur Einarsson, administrerende direktør i Hiddn Security.

Infinigate representer mange av markedets mest avanserte sikkerhetsløsninger for datasenteret og nettskyen. De jobber med over 800 it-forhandlere i bedriftsmarkedet og støtter disse med løsninger, produkter, opplæring og kompetanseoverføring.

 - Vi skal alltid levere den fremste sikkerheten. Det er derfor viktig å jobbe med Hiddn Security som leverer verdens beste krypteringsteknologi. Det er naturligvis også gøy å bidra til at norsk selskap lykkes, sier Thomas Hagelid, Nordensjef i Infinigate.

 - Krypteringsteknologien til Hiddn Security dekker et hull i vår portefølje. Selv om løsningene er enkle å forstå, krever slik avansert sikkerhet god rådgivning og oppfølging ved innføring og når løsningene skal administreres. Vi gleder oss til å gjøre løsninger fra Hiddn Security til foretrukket standard for alle som behøver å beskytte sine data, sier Hagelid som nevner ny personvernlovgivning som særlig relevant i denne sammenhengen.

I 2018 kommer EU og Datatilsynet i Norge med nye krav til virksomheter rundt beskyttelse av sensitive data, der brudd på reglene kan vise seg å bli enormt kostbart. Dette og mange andre kommende innskjerpinger i regler og retningslinjer gjør at sikkerhet og databeskyttelse blir noe som må prioriteres i veldig mye høyere enn i dag.

For ytterligere informasjon kontakt:
Nordensjef Thomas Hagelid, Infinigate
Tlf 906 37 000 E-post: thomas.hagelid@infinigate.no


Administrerende direktør Gudmundur Einarsson, Hiddn Security AS
Tlf: 906 12 214 E-post: ge@hiddn.no