Infinigate AS – inngår samarbeid med Cylance®

Infinigate, en ledende it-sikkerhetsdistributør i Europa, har inngått avtale for DACH-regionen og Norden, med Cylance® Inc.

Cylance er selskapet som revolusjonerer Cyber-sikkerhet for endepunkt ved hjelp av kunstig intelligens (AI), som proaktivt hindrer - i stedet for reaktivt – oppdager avanserte trusler og skadelig kode fra å ramme.

Cylance har produsert verdens mest avanserte endepunkts teknologi, som i dag beskytter mer enn 1000 globale virksomheter og millioner av PC’er. Cylance vokser raskt i EMEA og har i år etablert seg med både salg og tekniske ressurser i UK og Norden.

Didi Dayton, VP Worldwide Channels, Cylance sier; “Vi er meget begeistret for å inngå partnerskap med Infinigate. Vi har full tillit til Infinigate sin ekspertise og deres forståelse av hva som gjør Cylance unik i forhold til andre sikkerhets leverandører. Dette partnerskapet medfører, at vi kan imøtekomme de spesifikke krav fra kunder i den nordiske regionen, samt løfte den overveldende interessen vi allerede opplever fra potensielle kunder i DACH regionen”.

Infinigate har en ledende posisjon som verdi adderende IT-sikkerhets distributør i Europa, og selskapet fokuserer og støtter sikkerhets produkter og løsninger som krever et høyt nivå av ekspertise og kunnskap.

Thomas Hagelid, Nordic Manager i Infinigate; “Å få Cylance inn i Infinigate sin produkt portefølje blir meget spennende. Trussel landskapet endrer seg hurtig og det å benytte AI teknologien er revolusjonerende. Vi tror at Cylance og deres teknologi vil spille en essensiell rolle i den fremtidige måten man vil bekjempe Cyber-kriminalitet. Vi har 100% fokus på å få Cylance on-board ”.


For ytterligere informasjon kontakt:
Nordensjef Thomas Hagelid, Infinigate
Tlf: +47 906 37 000    E-post: thomas.hagelid@remove-this.infinigate.no

 Internasjonal kontakt for Cylance, Hannah Whitrow, Zonic Group
Tlf: +44 (0) 1672 550126         E-post: hwhitrow@remove-this.zonicgroup.com


Om Infinigate

Infinigate ble grunnlagt i 1996 som den første distributør av internettløsninger i Europa. Siden 2002 har Infinigate hatt fokus på distribusjon av bærekraftige it-sikkerhetsløsninger for å beskytte nettverk, servere, enheter, data, applikasjoner, samt skyløsninger. Som verdiadderende distributør fokuserer Infinigate på sikkerhetsløsninger som krever et høyt nivå av kompetanse og kunnskap. Infinigate tilbyr sine partnere og leverandører en komplett pakke og kompletterer sin produktportefølje med dedikert teknisk kunnskap, markedsføring, salg og profesjonelle tjenester. Etter oppkjøp i Skandinavia og Storbritannia, samt etableringen i Frankrike, har Infinigate konsernet i dag ca 250 ansatte og opererer i 8 europeiske land; Tyskland, Storbritannia, Frankrike, Sveits, Østerrike, Sverige, Norge og Danmark. Infinigate dekker over 70% av markedspotensialet for IT-sikkerhet i det vestlige Europa og det etablerer Infinigate som en ledende europeisk verdiadderende distributør av IT-sikkerhet. www.infinigate.no


Om Cylance® Inc.

Cylance er den eneste virksomhet som tilbyr en preventiv Cyber-Sikkerhets løsning som stopper avanserte trusler og skadevare på endepunktet. Ved å benytte de kunstig intelligens (AI) tilgang, vil Cylance endepunkt sikkerhetsløsning CylancePROTECT®, analysere kodens DNA før den når endepunktet og på den måten lokalisere og forhindre trusler, som andre programmer ikke kan.
For mere informasjon: www.cylance.com
Twitter: www.twitter.com/cylanceinc
LinkedIn:  http://www.linkedin.com/company/cylanceinc
YouTube:  www.youtube.com/cylanceincsimon.azzopardi@remove-this.secunia.com