Infinigate tar opp Ipswitch

Infinigate AS tar opp Ipswitch i sin portefølje av it-sikkerhets-produsenter.

Infinigate tar igjen opp Ipswitch i sin portefølje av sikkerhetsløsninger. Ipswitch, har tidligere hatt et samarbeid med Infinigate i Norge og Danmark, og velger nå på ny å signere Infinigate som ny VAD i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Avtalen er eksklusiv.

Ipswitch er en av verdens ledende aktører innen nettverksovervåking og sikker filoverføring.

- Infinigate skal fokusere på RSAs løsninger innen sikker aksess, nettverkssikkerhet, nettverksanalyse, DLP, SIEM og Security Management. Vi er meget positive til å resignere med RSA i Norge. Vi viste sterk vekst på RSAs løsninger under den forrige avtalen, så vi gleder oss til å fronte vår forhandlerkanal med RSA igjen. Avtalen som nå er signert gjelder for Norge og Sverige, og vi ser frem til å bygge ytterligere kanal for RSA i Sverige – sier Thomas Hagelid i Infinigate.

 

For ytterligere informasjon:
Thomas Hagelid
+47 90637000
thomas.hagelid@infinigate.no

 

 

Om Infinigate
Infinigate AS er en del av det sveitsiste Infinigate Holding AG, blant Europas største it-sikkerhets distributører. Konsernet har totalt 200 ansatte i 7 land, og har en årlig omsetning på 200 millioner euro. I Norge har teller teamet 15 personer som er 100% dedikert til it-sikkerhet og tett samarbeid med våre partnere og forhandlere.