Gartner topp10-liste: Hvilke sikkerhetsprosjekter er viktig for dine kunder?

Hvilke sikkerhetsprosjekter er viktige? Å ha de riktige sikkerhetsløsningene på plass har aldri vært viktigere. Men hvor starter man og hvilke sikkerhetsprosjekter bør prioriteres? Analyseselskapet Gartner har publisert sin topp 10-liste for perioden 2020-2021 og Infinigate diskuterer innholdet...

GARTNER ANBEFALER

Analyseselskapet Gartner har publisert topp 10-listen for sikkerhetsprosjekter som bør prioriteres av selskaper i perioden 2020-2021. Listen er basert på analyser og prognoser, og har tatt hensyn til omstendighetene som følger av Covid-19s. 

Infinigate er en verdiskapende IT-sikkerhetsdistributør. Vi hjelper deg som forhandler med å utvikle din sikkerhetsvirksomhet. I vår portefølje har vi leverandører av produkter og løsninger innen Gartners prioriterte områder. 

INFINIGATE TENKER

Infinigates Johan Norén (øverst til venstre), Thomas Hagelid (øverst til høyre), David Molin (nederst til venstre) og Nicolas Robertson (nederst til høyre) har diskutert listen og er enige: Punktene kan virke uklar når du kun leser overskriftene, men selve betydningen er viktig for å oppnå bedre sikkerhet og for å unngå at selskapet forstyrres av cyberkriminelle: Få kontroll over prosessene, ha de riktige verktøyene på plass, bruk den nyeste teknologien og automatiser!

Les listen og diskusjonen rundt punktene her