Cyberbit - nyhet hos Infinigate

Nå får du Cyberbit sine høyteknologiske løsninger for cyber sikkerhetstrening, simulering, detection & response, hos Infinigate. I tillegg lanserer vi SCADAShield fra Cyberbit, sikkerhetsprodukter som beskytter OT nettverk (industrielle nettverk).

Cyberbit er kjent for state of the art teknologi som opprinnelig ble brukt av høyrisiko virksomheter som myndigheter og militære organisasjoner. Siden 2015 også for det private markedet. Cyberbit tilbyr produkter for cyber sikkerhetstrening, simulering, detection & response for de mest avanserte truslene. Cyberbit ønsker nå å øke tempoet på det nordiske markedet og får hjelp av IT-sikkerhetsdistributøren Infinigate.

Cyberbit produserer en verdensledende sikkerhetsplattform for OT nettverk (industrielle nettverk), som benyttes av organisasjoner med ICS/SCADA nettverk for å sikre nettverk som styrer elektrisk kraft, transport, produksjonslinjer, smartbygg, olje- og offshore installasjoner og annen industriell tilknytning. SCADAShield detekterer kjente og ukjente OT trusler, samt avvik fra normal og legal kommunikasjon i OT nettverket, samtidig som det produserer nettverksvisibilitet og trafikkmønstre i et grafisk grensesnitt, basert på DPI (Deep Packet Inspection)

- Våre produkter er interessante, for eksempel for bedrifter som har sitt eget Security Operation Center eller som ønsker å øve IT-sikkerhet i et virtuelt miljø. Man sender aldri en pilot opp i en ny flytype uten å la piloten praktisere i et realistisk miljø, men innen IT-sikkerhet forventes det å kunne håndtere sine oppgaver umiddelbart uten mulighet til å øve. Vi i Cyberbit synes det er viktig å ha mulighet til å praktisere og teste scenarier i en simulerings- og treningsplattform, sier Andreas Nordenadler, salgssjef for Cyberbit Norden.

Hos Infinigate er det stor entusiasme med dette nye samarbeidet.

- For Infinigate er det viktig å tilby en produktportefølje som komplementerer eksisterende sikkerhetsløsninger, og som kan gi synergier for å oppnå en bedre motstandsevne mot cyberangrep og trusler. Cyberbit sine produkter og løsninger er spesielt interessante på grunn av sin ekstraordinære teknologi, men også fordi deres produktportefølje bringer unike løsninger til det norske OT markedet, samt en treningsplattform som gjør sikkerhetspersonell bedre rustet til å håndtere kritiske cyberangrepssituasjoner, sier Øivind Barbo, administrerende direktør i Infinigate Norge.

Cyberbit selger sine løsninger gjennom partnere og Infinigate er nå distributør på nordisk nivå. Spørsmål om Cyberbit og deres løsninger er velkomne – info@remove-this.infinigate.no