VMware Carbon Black - Virtual Partner Summit

Oktober 2019 ble Carbon Black kjøpt opp av VMware. VMware Carbon Black er nå en del av den avgjørende biten av den nye Security Business enheten i VMware-familien. VMwares egen sikkerhetsstrategi vil aksellerere på tvers av viktige sikkerhetskontrollpunkter som - nettverk, arbeidsmengde, endepunkt, identitet og analyse. 

Årets Virtual Partner Summit leverer samme innhold til partnerne som opprinnelig ble utviklet for VMware Carbon Blacks interne salgs- og tekniske team. Her vil du høre fra ledere om hvordan Carbon Black integreres i VMware-familien, hvordan det påvirker deg som partner, samt hvordan du kan utnytte den brede VMware-portføljen. 

1. april, 2020 | 11:00 - 13:00

Du som partner er invitert og påmeldingen til VMware Carbon Black's Virtual Partner Summit er nå åpen. Bli med fra hjemmekontoret eller din arbeidspult for en dynamisk og berikende virtuell konferanse. Du hører fra GM av VMware Carbon Black, Patrick Morley som vil dele visjonen om fremtiden som Security Business Unit i VMware og hvorfor de har det som trengs for å vinne i 2020 og utover. 

Påmelding

I dette eksklusive VMware Carbon Black-partner-arrangement, vil du:

  • Lære hvordan Carbon Black integreres i VMware-familien
  • Hør de siste innen roadmap innovasjon
  • Forstå hva det vil si å være VMware-partner og hvordan du kan on-boardes
  • Laste ned de nyeste ressursene rundt VMware Carbon Black-produkter, trusselforskning og VMware-partnerprogram.