YubiKey-familien vokser!

Endelig er den her, YubiKey 5C NFC. Dette er den føste sikkerhetsnøkkelen med to USB-C og NFC-tilkoblinger, i tillegg til flere autentiseringsprotokoller, inkludert PIV for pålogging av smartkort!

Her er noen grunner til hvorfor kundene dine vil elske YubiKey 5C NFC:

Moderne enheter krever en moderne sikkerhetsnøkkel:
Bruken av USB-C vokser og mange av de nyeste bærbare maskinene skifter fra tradisjonelle USB-A porter, samtidig supporterer de store mobilplattformene - Android og nå iOS - hardware-autentisering over NFC for en tap-and-go-opplevelse. YubiKey 5C NFC kombinerer både USB-C og NFC-tilkobling, noe som gjør den til den perfekte autentiseringsløsningen for å jobbe på tvers av alle moderne enheter og ledende plattformer som; iOS, Android, Windows, macOS og Linux.

Den første USB-C og NFC-kompatible sikkerhetsnøkkelen med støtte for flere protokoller, inkludert smartkort
Som en del av YubiKey 5-serien er YubiKey 5C NFC utstyrt med Yubicos signaturstøtte for flere protokoller. I tillegg til kompatibilitet med moderne standarder som FIDO2 og WebAuth, kan YubiKey 5C NFC også brukes som et smartkort. Dette er en funksjon som er gunstig for hundrevis av bedrifter, og spesielt de innen offentlig sektor.

Den nyeste sikkerhetsnøkkelen for å enkelt kunne sikre eksternt arbeid
Bedrifter utfordres med å etablere tillit til ansatte og deres enheter utenfor det tradisjonelle kontormiljøet, og sikkerhetsnøkler er bevist å være den beste måten å beskytte mot phishing- og man-in-the-middle-angrep. Med sin enkelhet har YubiKey 5C NFC den perfekte passformen for å sikre de ansatte på hjemmekontoret. 

Les mer på bloggen til Yubico

Vi har YubiKey 5C NFC på lager, så ta kontakt med sikkerhetsekspertene hos Infinigate i dag!

Vincent Thue
Team Manager Sales
+47 41 51 66 06
Epost

Kjell Anders Berg
Vendor Manager
+47 93 01 68 09
Epost

Erik Skinstad
Senior Security Consultant
+47 93 01 68 18
Epost