Tenker du på løsninger for DDoS- og DoS-angrep?

I kjølevannet av DDoS-angrep (Distributed Denial of Service attack) mot DNS-leverandøren Dyn skrives det mye om effektene av DDoS i pressen. Angrepet anses å være det mest omfattende DDoS-angrepet noensinne, og flere hundre tusener av websider gikk ned i store deler av Nord-Amerika. Europa ble også sterkt berørt. Men å snakke om løsninger for DDoS alene er ikke nok, mener Radware.

DoS er den virkelige trusselen.

  • Kun 30 % av denial of service angrep er masseangrep. De øvrige 70% kommer i form av skreddersydde applikasjonsangrep. 
  • Angrepene kan være få og komme langsomt, de kan være brutale og nådeløse. Faktum er at angrepene kan komme i ulike former.

En hybrid løsning, dvs en on-premløsning kombinert med en cloudløsning håndterer DoS-angrep mer effektivt. Da jobber on-premløsningen sammen med cloudløsningen, webapplikasjonens brannmur og overbelasningsbeskyttelse for SSL.

Radware tilbyd dette! Med sine verdensledende produkter DefensePro DoS migration hardware, DefensePipe Cloud volumetric, DDoS mitgation, AppWall, SSL Inspection og Vision (for å administrere og overvåke hvordan de ulike teknologiene effektivt jobber sammen).

Med Radwares løsning tar det kun 18 sekunder å bytte fra on-premløsning til cloudløsning.

18 sekunder. Ikke minutter eller timer, som ofte er tilfellet når man bruker mange forskjellige teknologier.

Radware ble tildelt ”best in class attack mitigation solution 2015” av IT-magasinet SC Magazine, de har mange av de største telekomselskapene som kunder og samarbeider tett med bla. Check Point.

Les mer om Radware og om angrepet mot selskapet Dyn