Cybersecurity starts with password security

Organisasjoner og ansatte er utsatt for cyberkriminalitet og datainnbrudd. Ved å endre måten selskaper og enkeltpersoner beskytter passord og identitetsinformasjon vil man redusere risikoen betraktelig. Keeper er ledende leverandør av "zero-knowledge" sikkerhet- og kryptering software og dekker passordadministasjon, dark-web monitorering og digital fillagring. Med Keeper kan du generere eller lage avanserte passord som du ikke trenger å huske. Du genererer ett "master passord" til Keeper Vault og du kan velge å la Keeper generere unike og avanserte passord til alle dine onlinetjenester.

I dag har millioner av brukere og selskaper valgt å beskytte seg med Keepers løsning for å sikre passord og identitetsinformasjon. Keeper beskytter selskaper av alle størrelser på tvers av markedssegmenter.

Ønsker du å vite mer om Keeper?

Kontakt oss

 

Keeper er høyt rangert...

I bransjen er de kjent som en av de beste på håndtering av passord og er høyt sertifisert. Med sertifiseringer som SOC-2 og ISO 27001, samt annerkjennelse fra USAs Federal Government gjennom "System for Award Management" (SAM) er vi stolte av å ha Keeper i porteføljen.

Det blir stadig høyere krav til sikring og oppbevaring av data og du kan lese mer om hvordan Keeper jobber for å være i tråd med det nye GDPR reglementet her.