Infinigate tar opp RSA

Infinigate tar opp RSA


Infinigate tar igjen opp RSA i sin portefølje av sikkerhetsløsninger. RSA, en sikkerhetsdivisjon i EMC, har tidligere hatt et samarbeid med Infinigate i Norge, og velger nå på ny å signere Infinigate som ny VAD i Norge og Sverige...

>>Les pressmelding

Infinigate tar opp RSA

Infinigate AS, en ledende it-sikkerhetsdistributør i Norge, tar opp RSA i sin portefølje av it-sikkerhets-produsenter.

Infinigate tar igjen opp RSA i sin portefølje av sikkerhetsløsninger. RSA, en sikkerhetsdivisjon i EMC, har tidligere hatt et samarbeid med Infinigate i Norge, og velger nå på ny å signere Infinigate som ny VAD i Norge og Sverige.

Les mer

Infinigate tar opp Secunia

Infinigate AS, en ledende it-sikkerhetsdistributør i Norge, har inngått distribusjonsavtale med Secunia A/S.

Secunia A/S er en ledende it-sikkerhetsprodusent innen Vulnerability- og Path Management. Selskapet har hovedkontor i Danmark, med en større avdeling i USA. Secunia har blitt en pioner internasjonalt innen sitt løsningsområde, og benyttes av store selskaper og offentlig sektor verden over. Selv for andre ledende it-sikkerhetsprodusenter, er Secunia et klart førstevalg for integrasjon av deres Patch Management teknologi.

Les mer

Rekordkvartal for Infinigate!

Snarøya 1. oktober 2013:
Infinigate AS, en ledende it-sikkerhetsdistributør i Norge, har avsluttet 3. kvartal 2013 med rekordhøy ordreinngang og omsetning.

- Det er utrolig hvilken fart og fokus it-sikkerhet har fått i den norske forhandlerkanalen. It-sikkerhet, nettkriminalitet og sårbarheter får mye oppmerksomhet i media om dagen, og er nok en del av forklaringen på den enorme fokusøkningen vi opplever fra våre nesten 1.000 forhandlere. Det kan synes som om norsk næringsliv endelig har fått øynene opp for it-sikkerhet, sier administrerende direktør Thomas Hagelid i Infinigate.

Les mer

Infinigate AS tar opp Ruckus Wireless

Wi-Fi leverandøren Ruckus Wireless tar neste steg i sin nordiske satsing gjennom en avtale med IT-sikkerhetsdistributøren Infinigate.

 

 

Infinigate tar opp Blue Coat

Infinigate AS innleder samarbeid med den amerikanske it-sikkerhetsprodusenten Blue Coat Systems Inc. Blue Coat er blant verdens ledende leverandører av Web Security og WAN optimaliserings løsninger, og har en rekke kunder og forhandlere i Norge.

Les mer

Infinigate AS tar opp SecurEnvoy!

Infinigate AS tar opp oppfinneren, og markedslederen av token-løs to-faktor autentisering i porteføljen. Avtalen er signert med Infinigate Holding AG.

SecurEnvoy lanserte for 12 år siden teknologi for token-løs autentisering til fordel for de tradisjonelle token-baserte løsningene. Selskapet ble etablert av tidligere ansatte fra de tradisjonelle autentiseringsselskapene, kun med fokus på å utvikle token-løs teknologi basert på SMS.

Les mer